Velika akcija

Tesla EMSlim PRO - 2 predela - 6 obiskov

za samo 350€

KAVITACIJA

To je najučinkovitejša metoda za odpravljanje celulita in maščobnih oblog! S kavitacijo neposredno učinkujemo na maščobne celice, saj tresljaji, ki jih sprošča ultrazvok v globino tkiva omogočajo,...

Kavitacija

To je najučinkovitejša metoda za odpravljanje celulita in maščobnih oblog!

S kavitacijo neposredno učinkujemo na maščobne celice, saj tresljaji, ki jih sprošča ultrazvok v globino tkiva omogočajo, da se maščobna celica odpre, limfa pobere odpadne snovi, ki jih maščobna celica izloči in se z urinom odvajajo iz telesa. Maščoba iz odprtih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izloči v krvni obtok, kjer se porabi, kot vir energije.

Je neboleč in najbolj varen način odpravljanja maščobnih oblog in celulita, ki zagotavlja takojšnje in dolgotrajne učinke. Rezultati so vidni že po prvi terapiji, saj izgubite na obravnavanem delu telesa od 1 do 4 cm na terapijo.

Kavitacija - uporaba nizkofrekvenčnega ultrazvoka

Eden najučinkovitejših in vsesplošno priznanih načinov odprave celulita in maščob je kavitacija - uporaba nizkofrekvenčnega ultrazvoka, ki predstavlja učinkovito, nebolečo in varno alternativo kirurški liposukciji.

Kaj je ultrazvok?

Ultra zvok so mehanske vibracije s frekvenco,ki presega slušni nivo človeškega ušesa. Hitrost širjenja ultrazvočnih valov je različna glede na »material«, ki ga prečkajo; hitrost je manjša v plinih, višja v tekočinah in zelo visoka v trdih materialih.

Kavitacija - kako deluje ultrazvok?

Pri procesu kavitacije »vibracije«, ki gredo skozi tkivo, povzročajo spremembe tlaka samega tkiva (efekt mehanskih vibracij) in del energije se spremeni v toploto (toplotni efekt, ki se širi) povroča neke vrste mikro masažo. Dokazano je, da nizka frekvenca prevladujoče deluje na vezno tkivo in maščobne membrane celic, tako, da izgoreva maščobne kisline (trigliceride), nakopičene v celicah.

Cenik

Kavitacija in ultrazvok - odlična rešitev pri hujšanju in odpravi celulita?

  • možna je njihova uporaba pri akumulaciji maščobe in vseh fazah celulita

  • posegi so možni na točno določenem področju

  • ultrazvok drastično poveča prepustnost epidermija in ga pripravi za uporabo specifičnih produktov (v gelu), ki pospešujejo absorbiranje aktivnih sestavin

Ultrazvok in učinek kavitacije

Kavitacija je pojav, ki se pojavi v tekočini, ki je izpostavljena ultrazvočnim valovom; le-ti povzročajo kompresijske in dekompresijske valove. V dekompresijski fazi (ekspanzija) kavitacije se oblikuje negativni tlak v sami tekočini in povzroča velike količine plinskih mehurčkov, ki rastejo do začetka kompresijske faze. Velik pritisk, ki deluje na mehurčke, le-te stiska z nadaljno rastjo temperature plina v njih, vse dokler pritisk ne pade in mehurčki implodirajo. Energija, ki se sprošča z implozijo, razbije membrane maščobnih celic in tako zmanjša njihovo število. Njihova vsebnost, maščobne kisline (trigliceridi) se sprostijo in delno odstranijo preko limfnih in krvnih žil, delno (proste maščobe) pa se razgradijo v jetrih. Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nepoškodovani.

Ultrazvok z udarnim efektom kavitacije

Ultrazvok je dejansko izredno učinkovit v borbi proti trdovratnim maščobam, celulitu in vaskulaciji tkiva. Ultrazvok z udarnim kavitacijskim učinkom je zasnovan na osnovi najmodernejših izkušenj na področju ultrazvoka s kavitacijskim učinkom in zagotavlja maksimalne rezultate. Kavitacija se izvaja ročno in daje zelo dobre estetske rezultate, kot so:

  • zmanjševanje akumulacije lokalizirane maščobe

  • zmanjševanje obsega telesa

  • zmanjševanje celulita kakršnekoli vrste in velikosti

  • povečanje hidracije in cirkulacije krvi skozi tkiva