Velika akcija

Tesla EMSlim PRO - 2 predela - 6 obiskov

za samo 350€

Radiofrekvenca

S svojim mehanizmom delovanja bistveno izboljšuje stanje povešene kože (roke, trebuh, boki), gladi gube, pomaga pri sanaciji strijaste kože, hkrati pa izničuje videz pomarančne kože na nogah in zadnjici.

Radiofrekvenca

Neinvazivni in neboleč tretma, s katerim izboljšamo kožno strukturo na obrazu: odstranimo gube in gubice okoli oči, prekomerno nabrane maščobne mešičke, zabuhlost in debelušnost obraza ter definiramo obrazne linije – rezultati so vidni takoj, že po prvem tretmaju, učinki procesa tretmaja pa potekajo še več dni po tretmaju in se maksimalno razvijejo šele sedmi dan.

Učinek je enak kot pri liposukciji ali facelifitngu, s tem, da je tretma popolnoma neboleč in neinvaziven. Z aparatom odstranimo maščobo z obraza in vidno izboljšamo napetost (facelifiting) obraza, vratu, predela okoli oči, lic, brade in podbradka.

Tretma združuje ultrazvok (UZ) in radiofrekvenco (RF), s katerima odstranimo maščobne mešičke in učvrstimo ter napnemo kožo. Tretma je neinvaziven, učinkovit in brez bolečin ali tveganja poškodbe.

Uporabno za:

  • napenjanje kože na obrazu

  • odstranjevanje gubic

  • napenjanje kože na spodnji čeljusti in na vratu

  • izboljšuje stanje povešene kože

  • odstranjevanje gub na čelu

Cenik